Kontakt: +385 (0) 52 / 602 - 200 | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; PRIJAVA KVARA: +385 (0) 52 / 602 - 260 | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

eposta banner

Navodnjavanje

Pod priključkom za navodnjavanje smatra se vodovodni priključak koji se koristi za obavljanje poljodjelske djelatnosti, za održavanje nogometnih igrališta u vlasništvu ili pretežitom vlasništvu Gradova i Općina i za održavanje zelenih površina u javnoj namjeni. Za dobivanje priključka za navodnjavanje podnositelj zahtjeva prethodno mora ispuniti uvjete i dobiti pismenu suglasnost Gradova i Općina

Uvjeti za priključenje kao i suglasnost Gradova i Općina definiraju se sukladno odredbama Odluka o uvjetima priključenja na javni sustav opskrbe pitkom vodom. Nakon priključenja podnositelju zahtjeva se na kućnu adresu dostavlja račun za izradu vodovodnog priključka.

 

Potrebna dokumentacija

U nadležnoj poslovnoj jedinici predaje se sljedeća dokumentacija:

  • Zahtjev za izradu priključka (interni obrazac Istarskog vodovoda)
  • Pravomoćni akt o gradnji (za građevine koje se prvi put priključuju na vodoopskrbni sustav)
  • Dokaz o vlasništvu (vlasnički list koji nije stariji od 6 mjeseci, kupoprodajni ugovor ili pravomoćno rješenje o nasljeđivanju) ili dokaz o najmu odnosno zakupu nekretnine (ovjereni ugovor o najmu odnosno zakupu)
  • Kopija katastarskog plana koja nije starija od 6 mjeseci
  • Kopija osobne iskaznice, putovnice ili nekog drugog osobnog dokumenta kojim se utvrđuje identitet podnositelja zahtjeva (obvezan OIB)
  • Izvadak iz sudskog odnosno obrtnog ili nekog drugog registra, obvezan OIB (za pravne osobe)
  • Glavni projekt, za nove objekte (za pravne osobe)

Cijena izvođenja novog priključka

Obračunavanje priključka za vodu Cijena usluge
Obračun priključka na javnu vodoopskrbnu mrežu obračunava se prema stvarnim troškovima materijala i utvrđenim normativima za obračun montaže vodomjera 400,00 kn + troškovi materijala

Uprava Društva

Istarski vodovod d.o.o. Buzet
Sv. Ivan 8
52420 Buzet

T: +385 52 602 200
F: +385 52 602 201
E: info(at)ivb.hr

Prijavite kvar

 
Vaša e-mail adresa 
Ime i prezime 
Adresa 
Opis kvara 
Molimo unesite sljedeća slova 
 
    

Kontakt forma

 
Vaša e-mail adresa 
Ime i prezime 
Adresa 
Pitanje 
Molimo unesite sljedeća slova