Obavijesti
17.07.2024. PJ Poreč - šire područje
16.07.2024. PJ Buzet - šire područje
04.07.2024. PJ Pazin - šire područje
03.07.2024. PJ Buje - Grad Umag
11 06

Natječaj za radno mjesto Administrator u PJ Poreč

Oglašavamo natječaj za jedno radno mjesto Administrator u Poslovnoj jedinici Poreč Istarskog vodovoda d.o.o. na određeno vrijeme od godinu dana. Natječaj je otvoren do 19. lipnja 2018. godine.

ADMINISTRATOR
RADNO MJESTO
Mjesto rada: Poreč
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: na određeno, 1 godinu
Radno vrijeme: puno radno vrijeme
Naknada za prijevoz: djelomična naknada
Natječaj vrijedi od: 11. 06. 2018.
Natječaj vrijedi do: 19. 06. 2018.

POSLOPRIMAC
Razina obrazovanja: SSS (srednja stručna sprema), ekonomsko ili upravno usmjerenje.
Potrebna znanja i vještine: - vozački ispit B kategorije, poznavanje rada na računalu, komunikativnost, znanje engleskog i talijanskog jezika.
Ostale informacije: svi zainteresirani kandidati dužni su uz prijavu (zamolbu) na ovaj oglas priložiti: životopis, presliku domovnice ili osobne iskaznice, presliku svjedodžbe, potvrdu o podacima evidentiranih u matičnoj evidenciji HZMO-a ne stariju od 15 dana i ispunjenu i potpisanu izjavu o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka koja se preuzima putem sljedećeg linka:
- http://www.ivb.hr/o-vodovodu/posao-i-karijera/


POSLODAVAC
Poslodavac: ISTARSKI VODOVOD d.o.o. Buzet
Kontakt: 052/602-211, kadrovska@ivb.hr
Ostale informacije: Poslodavac će razmatrati samo potpune i pravovremene prijave prispjele pisanim putem. Na temelju prispjelih prijava Poslodavac će izabrati uži krug kandidata (koji ispunjavaju uvjete određene natječajem), a koji će biti pozvani na selekcijski postupak (testiranju kojim će se provjeriti znanje, vještine i sposobnosti svakoga pojedinog kandidata).