Obavijesti
14.06.2024. PJ Poreč - šire područje
14.06.2024. PJ Buje - Grad Umag i Novigrad
10 10

Natječaj za radno mjesto Informatičar

Oglašavamo natječaj za jedno radno mjesto Informatičar u Istarskom vodovodu d.o.o. na određeno vrijeme od 12 mjeseci. Natječaj je otvoren do 16. listopada 2018. godine.

INFORMATIČAR
Mjesto rada: Buzet
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: na određeno, 1 godinu
Radno vrijeme: puno radno vrijeme
Naknada za prijevoz: djelomična naknada
Natječaj vrijedi od: 09. 10. 2018.
Natječaj vrijedi do: 16. 10. 2018.

POSLOPRIMAC
Razina obrazovanja: VSS (visoka stručna sprema) ili VŠS (viša stručna sprema) informatičkog usmjerenja
Potrebna znanja i vještine: - znanje engleskog jezika, poznavanje ICT tehnologije, poznavanje programskih jezika COBOL, ASP, ASP.NET, SQL, HTML, CSS, XML
Ostale informacije: svi zainteresirani kandidati dužni su uz prijavu (zamolbu) na ovaj oglas priložiti: životopis, presliku domovnice ili osobne iskaznice, dokaz o stečenoj traženoj stručnoj spremi - kopija, potvrdu o podacima evidentiranih u matičnoj evidenciji HZMO-a ne stariju od 15 dana i ispunjenu i potpisanu izjavu o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka koja se preuzima putem sljedećeg linka:
- http://www.ivb.hr/o-vodovodu/posao-i-karijera/


POSLODAVAC
Poslodavac: ISTARSKI VODOVOD d.o.o. Buzet
Kontakt: 052/602-211, ljudski.resursi@ivb.hr
Ostale informacije: Poslodavac će razmatrati samo potpune i pravovremene prijave prispjele pisanim putem. Na temelju prispjelih prijava Poslodavac će izabrati uži krug kandidata (koji ispunjavaju uvjete određene natječajem), a koji će biti pozvani na selekcijski postupak (testiranju kojim će se provjeriti znanje, vještine i sposobnosti svakoga pojedinog kandidata).

Potpuni tekst objave preuzmite klikom ovdje (.pdf)