Obavijesti
23.05.2024. PJ Buzet - šire područje
23.05.2024. PJ Poreč - šire područje
22.05.2024. PJ Rovinj - starogradska jezgra
17.05.2024. PJ Buje - Grad Umag
10 07

Natječaj za radno mjesto Referent za platni promet

Javni poziv za dostavu prijava za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa za radno mjesto Referent za platni promet u Istarskom vodovodu d.o.o. Buzet.

REFERENT ZA PLATNI PROMET

U cilju korištenja mjere „Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa“ putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe u Puli, Ispostava Buzet (u daljnjem tekstu: HZZ), Istarski vodovod d.o.o. iskazuje interes i potrebu za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u stručnim službama Društva.

Uvjete za prijavu na ovaj Javni poziv ostvaruju nezaposlene osobe bez radnog iskustva u zvanju za koje su se obrazovale, a koje se u evidenciji tijela nadležnog za vođenje evidencije o nezaposlenima, kao nezaposlene osobe vode minimalno trideset dana i koje bez obzira na razdoblje ukupno evidentiranog staža u mirovinskome osiguranju, nemaju više od jedne godine staža u zvanju za koje su se obrazovale, odnosno evidentiranog staža ostvarenog po toj osnovi kod tuzemnog ili inozemnog nositelja obveznog mirovinskog osiguranja.

Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, u trajanju od 12 mjeseci, u punom radnom vremenu (8 sati dnevno) obavljati će se u sljedećoj organizacijskoj jedinici Istarskog vodovoda d.o.o.

RADNO MJESTO

Odjel za financijske i računovodstvene poslove

  • Stručno osposobljavanje na poslovima i zadacima radnog mjesta: Referent za platni promet
  • Potrebna stručna sprema: VŠS (viša stručna sprema), odnosno završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij
  • Zahtijevano zvanje/struka: Ekonomsko usmjerenje
  • Broj izvršitelja: 1
  • Mjesto rada: Buzet
  • Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme, 1 godina; stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa
  • Radno vrijeme: puno radno vrijeme
  • Naknada za prijevoz: djelomična naknada
  • Natječaj vrijedi od: 10.07.2018.
  • Natječaj vrijedi do: 18.07.2018.

POSLOPRIMAC
Razina obrazovanja: VŠS (viša stručna sprema), odnosno završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij - ekonomsko usmjerenje
Potrebna znanja i vještine: vozački dozvola B kategorije
poznavanje rada na računalu
Ostale informacije: svi zainteresirani kandidati dužni su uz prijavu (zamolbu) na ovaj oglas priložiti:

POSLODAVAC
Poslodavac: ISTARSKI VODOVOD d.o.o. Buzet
Kontakt: kadrovska@ivb.hr
Ostale informacije: Poslodavac će razmatrati samo potpune i pravovremene prijave prispjele pisanim putem ili neposrednom dostavom na adresu sjedišta poslodavca u Buzetu, Sv. Ivan 8. Na temelju prispjelih prijava Poslodavac će provesti selekcijski postupak.

VEZANI DOKUMENTI