Obavijesti
14.06.2024. PJ Poreč - šire područje
14.06.2024. PJ Buje - Grad Umag i Novigrad
26 11

Natječaj za radno mjesto vodoinstalatera u PJ Buje

Oglašavamo natječaj za jedno radno mjesto vodoinstalater u Istarskom vodovodu d.o.o. na određeno vrijeme od 12 mjeseci. Natječaj je otvoren do 4. prosinca 2018. godine.

VODOINSTALATER
RADNO MJESTO
Mjesto rada: Buje, odnosno područje koje pokriva predmetna organizacijska jedinica
Broj traženih radnika: 2
Vrsta zaposlenja: na određeno, 1 godinu
Radno vrijeme: puno radno vrijeme
Naknada za prijevoz: djelomična naknada
Natječaj vrijedi od: 26. 11. 2018.
Natječaj vrijedi do: 04. 12. 2018.

POSLOPRIMAC
Razina obrazovanja: SSS (srednja stručna sprema), metalsko ili građevinsko usmjerenje (zanimanje: vodoinstalater/ monter cjevovoda)
Potrebna znanja i vještine: - vozački ispit B kategorije (u određenim slučajevima i vozačka dozvola „C+E“ kategorije, sa kvalifikacijama), osposobljenost sukladno posebnim propisima.
Ostale informacije: svi zainteresirani kandidati dužni su uz prijavu (zamolbu) na ovaj oglas priložiti: životopis, dokaz o stečenoj traženoj stručnoj spremi - kopija, potvrdu o podacima evidentiranih u matičnoj evidenciji HZMO-a ne stariju od 15 dana i ispunjenu i potpisanu izjavu o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka koja se preuzima putem sljedećeg linka:
- http://www.ivb.hr/o-vodovodu/posao-i-karijera/


POSLODAVAC
Poslodavac: ISTARSKI VODOVOD d.o.o. Buzet
Kontakt: 052/602-211, ljudski.resursi@ivb.hr
Ostale informacije: Poslodavac će razmatrati samo potpune i pravovremene prijave prispjele pisanim putem. Na temelju prispjelih prijava Poslodavac će izabrati uži krug kandidata (koji ispunjavaju uvjete određene natječajem), a koji će biti pozvani na selekcijski postupak (testiranju kojim će se provjeriti znanje, vještine i sposobnosti svakoga pojedinog kandidata).