Obavijesti
17.07.2024. PJ Poreč - šire područje
16.07.2024. PJ Buzet - šire područje
04.07.2024. PJ Pazin - šire područje
03.07.2024. PJ Buje - Grad Umag
30 12

Plaćajte račune za vodne usluge putem KEKS pay aplikacije – Bez NAKNADE!

Računi bez naknade?

Račune Istarskog vodovoda od sada možeš pronaći i u KEKS Pay aplikaciji. Istarski vodovod preuzeo je sve troškove obrade te tako naše račune možeš primati direktno u KEKS Pay i plaćati ih bez ikakve naknade.

Što trebaš napraviti?

  1. Besplatno instaliraj aplikaciju KEKS Pay na svoj mobitel
  2. U aplikaciji odaberi opciju „KEKS Pay režije“ i prati jednostavne upute
  3. Dodaj svoju debitnu ili kreditnu karticu (Visa, Mastercard®, Maestro®, Diners Club) i naredne račune plaćaj sigurno i bez naknada, čak i ako živiš u inozemstvu!

Što je još dobro znati?

  • Kad se odlučiš za primanje KEKS Pay režija, računi ti više neće stizati na kućnu adresu, nego isključivo digitalno u aplikaciji te dodatno u PDF formatu. Osim toga, račune možeš primati i na svoj e-mail. A sve možeš aktivirati direktno u KEKS Payu.
  • Svoje troškove možeš pratiti u praktičnom pregledniku, a ako ikad poželiš, od usluge KEKS Pay režije možeš odustati bez ikakvih penala. Bez brige, računi poslani u KEKS Pay vrijede kao i papirnati računi.
  • Potvrdu o uplati računa automatski ćeš primati na svoj e-mail.
  • KEKS Pay je tvoja nova arhiva. Uplate će ti biti dostupne 11 godina, a računi u PDF-u najmanje dvije godine. A ako deinstaliraš i ponovno instaliraš KEKS Pay, povijest uplata i računi će ti i dalje biti dostupni.