Obavijesti
17.07.2024. PJ Poreč - šire područje
16.07.2024. PJ Buzet - šire područje
04.07.2024. PJ Pazin - šire područje
03.07.2024. PJ Buje - Grad Umag
29 08

Ukinute sve mjere redukcije vode I. stupnja

Hidrološka situacija u Istarskoj županiji je povoljnija, pa je župan Boris Miletić u ponedjeljak 29.08.2022. godine opozvao odluku o uvođenju mjera redukcije korištenja pitke vode prvog stupnja i donio odluku o ukidanju restrikcija.

Uvođenje mjera redukcije korištenja pitke vode 1. stupnja za vodoopskrbno područje Istarske županije bilo je na snazi od 18. srpnja ove godine, izvijestili su iz ureda istarskog župana Miletića.

Ublažavanje mjera restrikcije doneseno je 20. kolovoza, a u dogovoru s direktorima vodovoda i načelnikom stožera civilne zaštite Istarske županije donesena je odluka o potpunom ukidanju restrikcija, koja odmah stupa na snagu.

Župan Miletić je kazao kako su uvedene mjere bile nužne da bi se osigurala nesmetana opskrba pitke vode građanstvu i gostima u Istarskoj županiji. Zahvalio je i svim stanovnicima županije te poslovnim subjektima na razumijevanju i odgovornosti.

Istarski vodovod d.o.o. zahvaljuje se svim potrošačima s područja djelovanja te poziva građane na nastavak racionalne potrošnje.